Ooggebied

Dit gevoelige deel van de huid heeft een gerichte oplossing nodig

De huid rond de ogen is anders dan de rest van het gezicht en heeft producten nodig die zijn afgestemd op de specifieke behoeften. De huid is kwetsbaarder en vatbaarder voor wallen en gebroken haarvaten, wat resulteert in donkere kringen onder de ogen en vroege ontwikkeling van fijne lijntjes.

Esse kiest ingrediënten die effectief zijn in het aanpakken van deze problemen, terwijl ze zacht zijn voor dit gevoelige deel van de huid.

Producten

Vraag je huidspecialist om een ​​oplossing op maat voor de behoeften van uw huid.

Overwegingen bij levensstijl

Uw levensstijl kan een verschil maken voor uw huid

  • Vermijd wrijven rond de ogen, aangezien de tere huid gevoeliger is voor beschadiging. Dep het product op in plaats van het in te wrijven.
  • Zorg ervoor dat elk vochtinbrengend product dat u aanbrengt, is samengesteld voor de huid rond de ogen. De huid rond de ogen absorbeert het product zeer effectief en sterke conserveringsmiddelen en andere schadelijke ingrediënten kunnen schade veroorzaken.
  • Gebruik indien nodig een speciaal samengestelde oogreiniger om make-up te verwijderen of om het gebied rond de ogen te reinigen. Verwijder oogmake-up met zachte bewegingen, vermijd druk bij het verwijderen van oogmake-up.
    Neem een ​​omega-supplement van goede kwaliteit met minimaal 600 mg langketenige omega-3-vetzuren (DHA en EPA).
  • Vul uw dieet aan met voedingsmiddelen die rijk zijn aan niacine (vitamine B3) – zoete aardappelen, pompoen, okra, maïs, erwten, pastinaak, winterpompoen en pompoenen zijn allemaal goede bronnen.
  • Zorg ervoor dat u een goede slaaproutine volgt – onvoldoende slaap kan bijdragen aan de vorming van wallen en donkere kringen onder de ogen.

Behandelingen