Wij geloven in de kracht van partnerschap

Esse gelooft dat een goede samenwerking met professionele huidspecialisten essentieel is bij duurzame oplossingen in huidverzorging met lange termijn voordelen voor onze clienten.

Investeren in jouw succes

Onze filosofie bij huidverzorging is hetzelfde als onze visie op samenwerking met Professionals – wij doen dat graag met een lange termijn gedachte. We weten dat het behalen van succes in het duurzaam veranderen van het microbioom van de huid versneld wordt door samen te werken met mensen die de expertise hebben om iedere client te kunnen bieden wat hij of zij nodig heeft op het gebied van huidverzorging. Met andere woorden, wij investeren graag in jouw succes.

Innovatie zit in ons DNA

Er zit een verschil tussen marketing en echte innovatie. Wij werken onvermoeibaar door om op het gebied van huidverzorging voor het microbioom en biotechnologie vooraan te lopen. Dit doen we met maar een reden – om de huid weer terug te krijgen naar optimale gezondheid, zodat deze opgewassen is tegen huidveroudering en vrij is van enige vorm van inflammatie. Investeren in innovatie betekent dat we ook met jou meedenken om het beste voor je clienten te krijgen – met echte transformatieve oplossingen voor de huid.

Sluit je ook aan

De markt voor natuurlijke en biologische huidverzorging blijft het snelst groeiende segment in de wereldwijde huidverzorging. Er is een steeds groter wordende groep mensen die producten eisen die duurzaam en vrij van chemicaliën zijn, maar toch zeer effectief. Ze zijn zich meer dan ooit bewust van schadelijke chemicaliën en vermijden deze actief. Het vermijden van chemicaliën is echter niet langer voldoende. Goed ingelichte clienten willen geavanceerde anti-verouderingsproducten voor alle huidtypes. Ze zijn de valse beloften en loze beweringen beu en willen echte resultaten zien.

Esse is zeer effectief gebleken in talrijke onafhankelijke onderzoeken in Duitsland en wordt in meer dan 40 landen over de hele wereld gebruikt en is geliefd, met name in Scandinavië en Noord-Europa. Esse is biologisch gecertificeerd door Ecocert, geaccrediteerd door PeTA en de Vegan Society en is plastic- en CO2-neutraal. Kortom, Esse is een ethisch merk dat gericht is op de resultaten die de professionele huidverzorgingsmarkt wil hebben.

Voordelen van het werken met Esse

Website_Icons_100x100px17

Esse biedt jouw clienten:

 • Innovatie: het nieuwste op het gebied van geavanceerde biotechnologie voor de huid
 • Werkzaamheid: Effectieve producten voor alle huidtypes en -problemen – inclusief de zeer gevoelige huid
 • Maatwerk: huidverzorgingsoplossingen op maat en producten op maat
 • Anti-ageing: Actieve ingrediënten tegen veroudering, waaronder levende probiotica
 • Duurzaamheid: een gezondere en jonger uitziende huid met langetermijnresultaten
 • Ethiek: Gecertificeerde ethische normen: biologisch, veganistisch, dierproefvrij, plastic en CO2-neutraal
Website_Icons_100x100px18

Esse biedt jouw bedrijf:

 • Partnerschap: een echte focus op samenwerking met professionele therapeuten
 • Verschil: Onderscheidend werken tov concurrenten
 • Innovatie: voortdurende innovatie, behandelprotocollen gebaseerd op levende probiotica en nieuwe huidverzorgingsoplossingen op basis van continu onderzoek naar het microbioom van de huid
 • Ondersteuning: marketingondersteuning op maat die je zal helpen je bedrijf uit te breiden
 • Educatie: een reeks handige en zeer flexibele doorlopende trainingsbronnen
 • Focus: Geweldige doorlopende service
Website_Icons_100x100px16

Word professioneel partner

Vul het contactformulier in en laat je bedrijf met ons meegroeien

Esse investeert in educatie

Esse Academy

De Esse Academy biedt training aan dermatologen, (medische) schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten uit de hele wereld over de nieuwste innovaties en zich steeds verder ontwikkelende biotechnologie van het huidmicrobioom.

5 daagse Microbioom cursus

Deze vijfdaagse cursus behandelt het microbiële ecosysteem op de huid en mogelijke probiotische behandelingen voor huidaandoeningen.

Deelnemers verlaten de cursus met:

 • Kennis van het huidmicrobioom en de impact ervan op de gezondheid van de huid.
 • Kennis van de belangrijkste soorten en hun rol in de ecologie.
 • Kennis van hoe probiotica kunnen worden gebruikt om huidaandoeningen te behandelen.

Esse College

Ons online onderwijsplatform biedt je een training van wereldklasse, waar je ook bent. Het Esse College is er om onze therapeuten het vertrouwen te geven om adviezen te kunnen geven over behandelingen en huidverzorgingsroutines aan hun clienten. Dit trainingsprogramma omvat verschillende theoriemodules en componenten die onderwerpen behandelen zoals professionele en retailproducten, ingrediëntentechnologie en behandelingsprotocollen. Er zijn 7 modules om te voltooien en na elke module ontvang je een certificaat, met uiteindelijk een afstudeercertificaat.

Intellectueel leiderschap

De serie “Trevor Talks” behandelt vele onderwerpen, van innovatie tot product en de nieuwste inzichten op het gebied van microbioomhuidverzorging. Bekijk hieronder een sneak-peak of word dépositaire om toegang te krijgen tot meer.

Onder de huid kruipen van ons microbioom

Neem een ​​diepe duik in de wetenschap van microbiële huidverzorging met deze verdiepingsinformatie.

Het Microbioom

Het diverse en onzichtbare ecosysteem van microben die ons lichaam en onze huid bewonen.

Clarifying Lijn

Lees meer over de effecten van Esse’s Clarifying Lijn op acne.

Key ingredients

Inzicht in de actieve ingrediënten van Esse en hoe ze krachtige resultaten opleveren.

Probiotic Serum

’s Werelds eerste serum met Levende Probiotica en de invloed op de stevigheid en elasticiteit van de huid.