Esse Experience

Een 60 minuten complete op maat gemaakte behandeling

Deze op maat gemaakte gezichtsbehandeling maakt gebruik van de kracht van geavanceerde pre- en probiotica die de microbiële mix op de huid verbeteren.

De behandeling is op maat gemaakt om  specifieke huidproblemen aan te pakken na een gedetailleerde huidanalyse, kalmeert en geneest de gestreste of geïrriteerde huid, stimuleert de collageenproductie, kalmeert ontstekingen en verbetert de barrièrefunctie.
De opname van een acupressuur-gezichtsmassage verlicht stress en spanning van het gezicht en verhelpt energieblokkades, wat ontspanning, gezondheid van de huid en homeostase bevordert.
Deze behandeling kan worden aangepast in aanraking en temperatuur en eventueel worden aangevuld met andere massages of deelbehandelingen.

Maak je behandeling op maat

De Esse Experience kan naar uw wensen worden aangepast:

Website_Icons_100x100px10

Temperatuur

Koud of Warm

Kies de temperatuur van de behandeling die bij uw voorkeur past en ondersteunt bij het beheersen van huidproblemen zoals veroudering en ontsteking.

Website_Icons_100x100px8

Massage

Esse Acupressure Massage

De Esse Acupressuur Massage is de standaard massage die bij deze behandeling wordt aangeboden. Deze behandeling kan worden geüpgraded naar de Esse Lifting Massage of Esse Anti-inflammatoire Massage (zie hieronder).
Het resultaat van de acupressuurmassage is zorgen voor activering van het centrale zenuwstelsel, het loslaten van stress en angst en de voordelen van menselijke aanraking via de handen van de therapeut.

Deelbehandelingen

Deze extra’s kunnen worden toegevoegd aan de Esse Experience.

Massage: Esse Lifting (30 minuten)

Deze massage richt zich op ouder wordende huid en maakt gebruik van myofasciale release- en liftbewegingen om de vermoeide, doffe huid te verjongen, terwijl de bloedsomloop wordt verbeterd en spanning wordt losgelaten. Het levert onmiddellijke resultaten met verbeterde textuur, stevigheid en een gezonder uiterlijk.

De Lifting massage is de perfecte aanvulling op uw behandeling als u last heeft van tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels en verlies van stevigheid en elasticiteit. De stevige druk zorgt voor diepe ontspanning in het gezichtsgebied, waardoor de spanning loslaat en de huid er gladder uitziet. Vanwege het stevige karakter van deze behandeling is deze niet geïndiceerd voor de gevoelige huid.

Massage: Esse Scalp Tension Release (15 minuten)

Het masseren van de hoofdhuid zorgt voor een voedende doorbloeding van de haarzakjes en stimuleert de zenuwuiteinden, waardoor de spanning van het hoofd wordt verlicht. Deze stressverlagende behandeling kan aan elk van de behandelingen worden toegevoegd en kan met of zonder olie worden gedaan.

Massage: Eye Tension Release (10 minutes)

Deze expressbehandeling is ontworpen voor vermoeide ogen om spanning los te laten. Deze stimulerende behandeling verstrakt de oogcontour door een combinatie van steentherapie, acupressuurmassage en lymfedrainage.

Massage: Esse Anti-inflammatory (20 & 40 minuten)

Deze massage is gericht op het kalmeren van een overactief zenuwstelsel en het verminderen van ontstekingen door een intense stimulatie en activering van het lymfestelsel. Ideaal voor de gevoelige huid, de toepassing van deze massage maakt gebruik van hulpmiddelen en aanraking om de huid te kalmeren.

De optie van 40 minuten wordt aanbevolen voor een extreem gevoelige huid of zeer gestresste klanten door stimulatie van zowel het lymfatische als het parasympathische zenuwstelsel (PNS).

De Anti-inflammatoire massage kan worden gebruikt om alle huidtypes en problemen te behandelen, vooral diegene die worstelen met inflammatoire huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem en dermatitis.

Massage: Esse Foot Tension Release (25 minuten)

Een voetbehandeling op maat inclusief een exfoliatie en een ontspannende voetmassage met een spirulina-masker. Deze aanvullende behandeling is gericht op het loslaten van de volledige lichaamsspanning via de voeten.

Vind je dichtsbijzijnde specialist